Kontor_svart_utantext
Kontorslösningar

Mål

  • Minska ert administrativa arbete
  • Värna om miljön
  • Erbjuda lösningar för att sänka printrelaterade kostnader
  • Långsiktig samarbetsresa med våra kunder

 
Vi på PrimoTek vill påbörja en samarbetsresa tillsammans med våra kunder. Vi ser dem som intressanta och spännande bolag och vill gärna stå bredvid dem som partner. Vi erbjuder våra kunder hjälp med att analysera samt dokumentera befintliga flöden. Detta ligger till grund för att ta fram en framtida utskriftspolicy. Policyn utformas utifrån era uppställda mål. Exempel på områden som kan täckas är miljö, kostnad, arbetstid, säkerhet, kvalitet, servicegrad och efterbehandling.

MPS (Managed Print Services) är en mjukvara som övervakar, analyserar och kartlägger utskriftshanteringen på ett företag. De flesta företag sparar omkring 25-30 % av den totala dokumentkostnaden efter att de börjat använda MPS. Dessutom gör MPS att maskinen själv beställer service och ger information om vilka delar tekniker behöver ta med på servicebesöket samt att den beställer ny toner innan den tagit slut.

ConnectKey är ett användargränssnitt som ger heltäckande funktioner som skyddar företagets konfidentiella information på ett betryggande sätt. Mjukvaran styr åtkomst till skrivarfunktioner baserat på användare, grupp, tid på dygnet samt programvara. ConnectKey möjliggör också mobila utskrifts- och scanningslösningar som är integrerad med molnbaserad teknik för anställda som arbetar utanför företagets väggar eller med företagets dokumenthanteringssystem.
 
Multifunktionsskrivare erbjuder vi i alla storlekar med antingen toner eller vaxteknologi. Fördelarna med tonerbaserade laserutrustningar är att de håller något högre kvalitet och att utskrifterna är arkivbeständiga. Fördelarna med vaxteknologi är att en tillförlitlig drift garanteras genom enkel pappersbana och få rörliga delar. Jämfört med färglaserskrivare ger vax upp till 90 % mindre utskriftsavfall i form av kassetter och toner, vilket gynnar miljön.

 

Produktinformation