Canon Océ Colorado 1640

Produktivare, billigare och mer automatiserad än allt annat på marknaden.
  • Genombrytande produktivitet
  • Automatisering som inte liknar något annat
  • Brett och unikt användningsområde
  • Låga driftkostnader
  • Robust produktionsplattform

Canon Colorado

Canons nya tillskott Océ Colorado 1640 kommer med en allt-i-ett-lösning. Med Canons egenutvecklade Piezo-skrivhuvuden och den nya uv-gel-tekniken får du fördelarna med alla egenskaper och tekniker du annars måste välja mellan.

Färgen förekommer i gel-form tills den når skrivhuvudet, då den blir flytande och skjuts mot mediet. Vid kontakt med mediet återgår färgen till sin gel-form och håller därför sin form utan att flyta ihop med andra färgdroppar. Uv-led-torkenheten kör avhängt på skrivhuvudet och härdar färgen en stund efter att den hamnat på pappret, vilket resulterar i en mycket jämn yta.

Océ Colorado 1640 är en rullmatad 64”-printer som fungerar utmärkt för både inomhus- och utomhusbruk. Océ Colorado 1640 ger ett stort färgomfång samtidigt som den kommer med såväl miljömässiga fördelar samt säkerhetsprofil för latex och UV-härdningssystem.

Automatiken är avgörande för Océ Colorado 1640. Maskinen kan trycka obemannat i flera timmar samt även växla automatiskt mellan dess två rullmatare.

Olika hastigheter med liten kvalitetsskillnad. Océ Colorado 1640 kan trycka upp till 116 kvadratmeter i timmen, men med högsta tryckkvalitet i 40 kvadratmeter i timmen. Däremot är kvalitetsskillnaden marginell.

Med Océ Colorado 1640 och den nya tekniken uppnås bra kvalitet på billigare material samt även på värmekänsliga media. Dessutom erbjuder tekniken en hög reptålighet vilket innebär att laminering inte är nödvändigt.

Färgkonsumtionen är upp till 40 procent lägre gentemot konkurrerande produkter.